10 ongelooflijke plekken om te eten op de trouwdag in Las Vegas

Home » 10 ongelooflijke plekken om te eten op de trouwdag in Las Vegas
Top 10 restaurants in Las Vegas voor jullie trouwdag

Met zoveel keuzes aan restaurants in de omgeving van de Strip in Las Vegas is het altijd moeilijk oom vooraf een goede keuze te maken. Wat zijn de beste restaurants voor een romantisch diner op de trouwdag? We delen onze selectie hieronder! Van voortreffelijk dineren in de buitenlucht tot spectaculaire uitzichten, al deze restaurants hebben iets unieks te bieden. Hier is een lijst van onze top 10 restaurants om te eten en te drinken na de trouwceremonie in Las Vegas.

Een van de meest romantische restaurants in Las Vegas voor een diner na de trouwceremonie is Top of the World Restaurant, gelegen op de top van de Stratosphere Tower. Het restaurant biedt een adembenemend uitzicht op de stad vanaf 250 meter hoogte en draait langzaam rond, waardoor je een panoramisch uitzicht hebt terwijl je geniet van een heerlijk diner.

Restaurant Top of the World Las Vegas
Romantisch diner in Top of the World

Het menu is gevarieerd en biedt een breed scala aan gerechten, van zeevruchten tot steaks, en er is ook een uitgebreide wijnkaart beschikbaar. De sfeer is romantisch en elegant, met verlichting die gedimd is om de ambiance te verbeteren. Het is een perfecte plek om te genieten van een romantisch diner en te genieten van het uitzicht op Las Vegas met je nieuwe echtgenoot of echtgenote.

Hier zijn 10 romantische restaurants in Las Vegas die geweldig zijn voor een diner op de trouwdag:

1. Joël Robuchon

Gelegen in MGM Grand, biedt Joël Robuchon een elegante en intieme sfeer met uitstekende Franse gerechten. Het restaurant heeft drie Michelin-sterren en heeft een uitgebreide wijnkaart.

2. Le Cirque

Gelegen in Bellagio, biedt Le Cirque een romantische sfeer met uitzicht op de Bellagio-fonteinen. Het restaurant heeft een Franse keuken en biedt heerlijke gerechten zoals kreeft en foie gras.

Restuarant Bellagio Le Cirque Las Vegas
Le Cirque Restaurant in het Bellagio Las Vegas

3. Lawry’s The Prime Rib

Lawry’s The Prime Rib is een chique en romantisch restaurant in Las Vegas, bekend om zijn hoogwaardige rundvleesgerechten en elegante sfeer. Het restaurant heeft een klassieke uitstraling en is de perfecte plek voor een romantisch diner op de trouwdag. Het menu is gericht op hoogwaardig rundvlees, waaronder hun beroemde prime rib, die in huis wordt gebraden en gesneden. Gasten kunnen genieten van heerlijke bijgerechten en een uitgebreide wijnkaart. Het restaurant biedt ook tafelservice aan, waarbij gasten hun eigen prime rib kunnen kiezen en de kok deze aan tafel voor hen afsnijdt, wat zorgt voor een unieke ervaring.

4. Fogo de Chao

Een diner in Fogo de Chao Las Vegas is een onvergetelijke ervaring vanwege de uitstekende kwaliteit van de Braziliaanse steaks en de unieke service. Het restaurant biedt een eindeloze hoeveelheid vlees aan, van filet mignon tot lamskoteletten en varkensribben, die aan tafel worden geserveerd door bedienend personeel. Daarnaast biedt het restaurant ook een grote selectie aan bijgerechten en salades, waaronder warme bijgerechten zoals kaasbroodjes en gebakken bananen. Het restaurant is gelegen in het hart van de Las Vegas Strip, dicht bij verschillende bezienswaardigheden en hotels.

5. Top of the World Restaurant

Top of the World Restaurant – Gelegen op de top van de Stratosphere Tower, biedt Top of the World Restaurant een ongeëvenaard uitzicht op de stad en heerlijke gerechten in een romantische sfeer.

6. Mon Ami Gabi

Mon Ami Gabi – Is een betaalbaar restaurant gelegen in Paris Las Vegas Hotel & Casino. Het restaurant Mon Ami Gabi heeft een romantische Franse sfeer met uitzicht op de replica van de Eiffeltoren van het hotel. Het restaurant heeft redelijk geprijsde Franse gerechten en een uitgebreide wijnkaart.

7. L’Atelier de Joël Robuchon

L’Atelier de Joël Robuchon – Gelegen in MGM Grand, biedt L’Atelier een informele sfeer met Franse gerechten van topkwaliteit. Het restaurant heeft een open keuken waar gasten de chef-kok aan het werk kunnen zien.

8. Aureole

Aureole – Gelegen in Mandalay Bay, biedt Aureole een romantische sfeer met uitzicht op de beroemde wijntoren van het restaurant. Het restaurant biedt Amerikaanse gerechten met een Franse twist.

9. Jardin

Jardin – Gelegen in Encore, biedt Jardin een romantische sfeer met uitzicht op de prachtige tuinen van het hotel. Het restaurant biedt Amerikaanse gerechten met een internationale flair.

10. Eiffel Tower Restaurant


Eiffel Tower Restaurant – Gelegen in Paris Las Vegas, biedt Eiffel Tower Restaurant een romantische sfeer met uitzicht op de replica van de Eiffeltoren van het hotel. Het restaurant biedt Franse gerechten en heeft een uitgebreide wijnkaart.

Restaurant Eiffel Tower Restaurant Las Vegas
Eiffel Toren Restaurant Las Vegas